Сукня для особливої нагоди / A prom dress

Пригадуєте свою випускну сукню? Я з особливою ніжністю пам’ятаю шкільну, вибираючи яку, “вигуляла” маму по всім можливим місцям і, все-таки, ми її знайшли і з почуттям виконаного обов’язку повечеряли урочисто в ресторані:) На той час я була дуже задоволена, хоча після випускного вдянула її лише двічі. Вона була занадто вечірньою. Але я її досі бережу:)

Взагалі, мені тепер здається, що сукня для випускного – це щось особливе. Сам процес особливий. І варто, щоб він запам’ятався. Чому б не пошити таку сукню на замовлення, оминувши години шоппінгу, розчарування і «це приблизно те, що я хотіла»? Краще одразу пошити сукню своєї мрії і зануритися у цей приємний дівчачий процес, починаючи від екскізу і, перших примірок і, завершуючи святковим пакуночком з новою сукнею, яка буде тільки у вас однієї:)) ммм, мені знову захотілося сукню на випускний:) втім, ніщо не заважає пошити собі сукню для іншого приводу..:)

Пропоную для натхнення підбірку суконь для різних стилей. Можливо, комусь більше до душі класика, хтось, як і я тоді, надасть перевагу вечірньому варіанту, безпрограшний варіант – коктейльна сукня, яку ще не раз можна буде вдягнути для якогось випадку.

Поїхали.

Класика. Маленька чорна сукня. Вона актуальна завжди. Навіть на випускному. Далі вже все залежить від аксесуарів і тут головне не перестаратися.

Вечірні сукні. Чому б не відчути себе принцесою? Випускний – ідеальна для цього можливість. А сукню можна буде берегти як реліквію, і, в принципі, цілком ще може випасти нагода її вигуляти.

Коктейльні сукні актуальні на багатьох заходах, вибравши такий варіант, ви зробите внесок у базовий гардероб, так само, як і з чорною сукнею.

Мені це все дуже подобається і дуже захотілося свята. І хоч свої випускні я вже відтанцювала, :)) сукню обов’язково пошию! 🙂

фото: pinterest.com

2 thoughts on “Сукня для особливої нагоди / A prom dress

Залишити коментар